Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.7/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.1
  • Wyposażenie
    9.7
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

9.6
sułek, 03-03-2010

Pierwszy raz byliśmy w 2000r i od tej pory obowiązkowo raz w roku musimy zaliczyć "Kormorana" a to za przyczyną urokliwej okolicy i dobrej bazie wypadowej.Kwatery o bardzo wysokim standarcie którego pilnują cudowni gospodarze Państwo Julita i Daniel Bazychowscy - dziękujemy i polecamy.

10.0
tomek, 20-07-2010

Kormoran Opinia - tak to prawda, bardzo fajne pokoiki, budynki nowe! ja bylem we wrześniu, bardzo mi sie podobało i cena rewelacyjna! polecam wszystkim, a gospodarz pan Daniel to twardziel, pochandlować sie z nim nie da ale naprawde wie, czego oczekują gośćie.Polecam

10.0
krzysztof - warszawa, 08-09-2011

KORMORAN OSTROWO DOMY WYPOCZYNKOWE - OPINIA W Kormoranie byliśmy w śierpniu w środku lata, Ostrowo to naprawde urokliwa miejscowość a bydynki Kormoran 1 i Kormoran 2 sa wspaniałym miejscem noclegowym dla gosći, bardzo nam sie podobało, byliśmy w bud.nr1,pokoiki czyste i pachnące. I rzeczywiście tak jak mój przedmówca, potwierdzam ze handlować sie nie da! ale to w końcu Domy Wypoczynkowe a nie jakieś kwatery prywatne, gdzie o złotówke taniej, ale na których jak wiadomo, róznie to bywa. Rezerwacja i organizacja pobytu bardzo dobra. Włascićiel Daniel Bazychowski miły i uprzejmy, człowiek na poziomie. Polecam

8.4
robert, 28-03-2012

Od kilku lat jeżdże do Kormorana co roku na początku sezonu/w tym roku też zamierzam/i mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach o tym obiekcie.Jest czysto, bardzo miło i świetna baza wypadowa po okolicy. Właściciele bardzo mili i sympatyczny, wszystkim polecam.

9.3
Łukasz Ry......, 13-04-2012

09.06.-21.06.2011r. -było super. Zdjęcia autentyczne, pokoje komfortowo urządzone i wyposażone (łazienka, WC, TV - kablowa) wszędzie czysto o co osobiście dbają właściciele, kuchnia w pełni wyposażona - lodówka, kuchenka gazowa, mikrofalówka, szkło itd.Odległość od morza 1200m. Właściciele bardzo mili służący radą dbający o klienta. Miła i przytulna okolica dla osób pragnących odpocząć od gwaru miejskiego. Niedaleko do Karwi 3 km., Jastrzębia Góra 3km., Władysławowo około11km. Jedziemy tam znów w terminie od 07.06.-16.06.2012r. Sądzę że warto ponieważ cena jest bardzo niska a standard za tą cenę bardzo wysoki i super właściciele.

9.4
Ania Wrocław, 18-08-2012

Najpiękniejszy pokój jaki jest to num 13 w domu num1. Pozdrawiam Gospodarzy:)

9.8
Ika, 31-08-2012

Polecam.Doba noclegowa zaczyna sie od 14 godz a my przyjechalismy rano i dostalismy pokój wczesniej. Ostatniego dnia padało, o 11 godz zdalismy pokój, PKS mielismy dopiero po 17, bez problemu moglismy przeczekac ten deszcz w innym wolym pokoju. Nawet jak nie ma wolnych pokoi to gospodarze nie zostawiaja wczasowiczów bez dachu nad głowa jak sie skonczy doba noclegowa. Pokoje sa ładne, przytulne i naprawde tanio. Nawet jak ktos nie ma własnego auta to da sobie rade, bo wszedzie blisko. Obiady w barach juz od 17 zl (dwa dania), mozna tez samemu gotowac. Czego chciec wiecej?

10.0
IRENA, 11-06-2013

Piszę komentarz po raz trzeci. Nie wiem dlaczego się nie ukazuje.Czyżby nie można było pisac jak coś jest dobre? Otóż Kormoran zasługuje na duże uznanie, gdyż spełnia wszystkie warunki jakie są potrzebne do wypoczynku. W pensjonacie panuje wzorowa czystośc, anaks kuchenny zaopatrzony we wszystko co potrzebne do ugotowania.Spokój, las, morze! Cóż można jeszcze chciec.To wzór dla innych! Brawo p.Danielu!

10.0
Waldek tobiasz, 22-06-2013

Jesteśmy z dziećmi już 5 raz bardzo przytulna malownicza miejscowość ładne widoki okolicy rewelacyjny klimat czyste powietrze duże szerokie plaże sąsiednie miejscowości to Karwia 1,5 km. Jastrzębia Góra 1,5 km. i dalej Władysławowo 15 km.wysoki standard pokoi za przystępną cenę Właściciel Pan Daniel miły i sympatyczny zawsze stoi na wysokości zadania by niczego nie brakowało Polecamy!

9.8
Iwona i Grzegorz T. Z Torunia, 04-05-2014

U pana Daniela naprawde można wypocząć w przyzwoitych warunkach. Pokoje czyściutkie wyposażenie należyte:) Naprawdę warto cena rewelacyjna! gorąco polecam

9.0
tomek , 02-08-2014

Czysto, miło, cicho do morza 15 minut spacerkiem polecam.

10.0
Paweł Kaczor, 28-08-2014

Miejsce idealne do wypoczynku z dziećmi. Obsługa, czystość, wszystko idealne. 15 minut spacerkiem do morza. Piękna, szeroka plaża. Blisko do Karwi i Jastrzębiej Góry. Piękny do spacerów biegania i jazdy na rowerze las. Każdy coś dla siebie tu znajdzie. POLECAM

10.0
Anna Anka, 07-09-2015

Polecam polecam i jeszcze raz polecam! Ostrowo to urokliwe miejsce, które ozywa dopiero latem, ale nie przytłacza tłumami ludzi i bazarów. Za to można dobrze i tanio zjeść. Dzieci też znajdą sporo atrakcji nie nadwerężając jednak zbytnio portfeli rodziców, bo nie ma tego tak dużo jak w typowych nadmorskich kurortach. Plaza piękna piaszczysta, dojście do niej zajmuje 15 min prostą i przyjemną drogą. Wieczorkiem jak ktoś lubi, można potańczyć w lokalnym barze przy super muzie, która serwuje rewelacyjny didzej;) Co do samego domu wczasowego Kormoran, również same plusy! Właściciele to para jak z żurnala! Gospodarz przystojny, gospodyni śliczna (tak mówiły moje dzieci i ja też nie zaprzeczam:) Oboje przemili i uśmiechnięci. Dom zadbany czysty, pokoje również. Do tego ogólnodostępny aneksik kuchenny, niewielki ale spokojnie wystarcza, żeby coś samemu przyrządzić. Plac zabaw rewelacja, dzieci się bawiły, a my mogliśmy przysiąść przy rozstawionych ławach i popijać np piwko mając swoje pociechy na oku. Reasumując, było super, do tego ta pogoda marzenie:) Na pewno tu wrócę!

9.2
Justyna i Marcin, 08-09-2015

Bardzo, bardzo polecam. Obiekt tak jak na załączonych zdjęciach, przede wszystkim czysto, przytulnie, bez żadnych niemiłych niespodzianek. Super plac zabaw dla dzieciaków. Niedaleko do morza, nie ma tłumów a plaża cudna szeroka, dojście do niej lasem sosnowym. W tym roku mieliśmy słabą pogodę (ok. 16 stopni ale bez deszczu) ale było super, długie spacery po lesie, zabawy w zbieranie szyszek, szukanie tras - dzieciaki szalały. Super miejsce bez zbędnych buczących, grających "atrakcji". POLECAM

10.0
Arkadiusz KARSZNICKI , 10-09-2015

Pragnę podziękować za miły pobyt, polecam ten dom. Jest czysto, pokoje ładnie wyposażone. Podwórko w nocy zamykane, bez obaw o samochody. Właściciele bardzo mili, bez konfliktowi. Cena bardzo dobra jak na oferowane warunki. Polecam

10.0
Iwona Michalczyk, 17-11-2015

Polecam wczasy w Domu Wypoczynkowym "Kormoran". Wraz z rodziną spędziłam tam urlop w sierpniu tego roku. Zadbane i czyste pokoje. Cisza, spokój, wygoda. Aneks kuchenny. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Na pewno wrócimy w to miejsce.

10.0
Sławomir , 28-06-2016

Obiekt dobrze położony, duży spokój miejsce dla dzieci do zabawy pod domem. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Gorąco polecam.

9.6
Monika, 06-07-2019

Gorąco polecamy kwatery w domu wypoczynkowym Kormoran. Właśnie wróciliśmy z wakacji i jesteśmy bardzo zadowoleni. Właściciele super mili, dobrzy, uczciwi ludzie.Sama kwatera extra.Czysto, wygodne łóżka, wyposażenie kuchni ok, plac zabaw dla dzieci.Polecamy.

10.0
Grażyna Furmaniak , 17-10-2019

Spędziliśmy 2 tygodnie we wrześniu w dw Kormoran. Było super. Pokoje czysciutkie z lodówką i telewizorem. Właściciel Pan Daniel przemiły. Dziękujemy i polecamy. Do zobaczenia w czerwcu

10.0
Agnieszka Starosta, 22-06-2021

Polecam. Pokoje zadbane i czyste. Właściciel przemiły. Mała miejscowość bez tłumów bardzo klimatyczna. Piękna szeroka plaża. Idealne miejsce na rodzinne wczasy.

Pogoda

Pogoda Ostrowo na dziś: 19-10-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 7 9 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 7 8 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 7 13 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 12 15 °C